Erhvervsrengøring i Aarhus

Rengøring på flere niveauer

Kniber det med, at få tid til rengøringen på kontoret? Eller vil du hellere lægge dine medarbejders timer hos kunderne? Så vil erhvervsrengøring i Aarhus være løsningen for dig. Uanset om det er kontor lokaler, institutioner eller butiks lokaler, så kan erhvervsrengøring i Århus hjælpe dig.
At få rengjort dine lokaler, har mange fordele med sig, både på kunde niveau og medarbejder niveau.
Når der er kunder involveret, så vil det altid være vigtigt med rene og præsentable lokaler. Dette er uagtet om du er på et kontor, driver en klinik eller har en butik.
Men at have rene lokaler har en positiv indvirkning på tilliden mellem jer, allerede fra starten af. Det er med til at give kunderne et indtryk af i som virksomhed er professionel, effektiv og værner om deres indeklima. For det er nemlig ikke kun omgivelserne, som har godt af rengøring, men det har også betydning for indeklimaet hos jer.

Erhvervsrengøring mod et bedre arbejdsmiljø

Men, det er ikke kun i kunde øjemed, rengøring er vigtigt. Det har også en enorm påvirkning på dine medarbejderes trivsel, sundhed og miljø. Både du, og dine medarbejdere, bruger mange timer på arbejdspladsen. Ved at have rene og ryddede omgivelser, højnes medarbejdernes produktivitet, effektivitet og humør. Alle tre vigtige ingredienser for virksomheden.
Står dine medarbejdere for rengøring, bliver den tid taget fra de reelle opgaver, som du har ansat dem til. Dette bliver hverken du, eller dine medarbejdere glade for i længden.
Men det er ikke kun omgivelserne, som nyder godt af rengøring. Det har også betydning for indeklimaet hos jer. Vi kender alle det med, når det bliver for varmt og luften for tung, så bliver det utrolig svært at koncentrerer sig om arbejdet.
Gennem regelmæssig erhvervsrengøring vil luften forbedres, og det vil påvirke dine medarbejders koncentrationsevne. På BFA kan du læse mere om hvorfor det er vigtigt med et godt indeklima og, hvilken påvirkning det har på dine medarbejdere. Dette vil nemlig være til glæde og gavn, for både dig, og alle dem, som er en del af virksomheden. 

Erhvervsrengøringsfirma

Kvalitetsbevidst og kompetent rengøring

For at sikre det bedste resultat, er vi kun partnere med uddannede og professionelle fagfolk, der har de nødvendige kurser og certifikater, der er brug for til alt fra lager- til kontorrengøring eller noget tredje. Du kan derfor trygt overlade ansvaret for at dine erhvervslokaler bliver pæne og præsentable til os. 
Yderligere har vores rengøringsassistenter alle sammen flere års erfaring med erhvervsrelateret rengøring i alle former, og har derfor sandsynligvis tidligere arbejdet med situationer, der ligner din.
En af vores samarbejdspartnere med flere års erfaring i erhvervsrengøring er Damkier Service, som kan hjælpe dig med alle former for rengøring til din virksomhed. Tag et kig på deres hjemmeside og indhent gerne et uforpligtende tilbud, som er lavet til netop din forretning.
 
 

Vi giver dig et sundere arbejdsmiljø

Professionel erhvervsrengøring fra medarbejdere med så høje standarder som vores rengøringsassistenter, giver et ultrarent resultat, der øger både energien og dermed produktiviteten for dine medarbejdere. Rene og ordentlige arbejdsforhold giver et bedre overskud til at arbejde effektivt, og vores partneres dybdegående og fyldestgørende tilgang til rengøring sikrer netop dette.
 
Et rent indeklima kan mærkes med det samme, og bidrager yderligere til at formindske sygedage hos de ansatte. 
 
Vi ved også, at rene og præsentable virksomhedslokaler udviser professionalisme og en vis seriøsitet, og vi stræber derfor efter at vise det samme med vores arbejde. 
Miljøvenlig erhvervsrengøring

Miljøvenlig rengøring

Ligesom arbejdsmiljøet skal holdes rent, mener vi hos Rengøring-pris.dk heller ikke at miljøet skal svines til. Vi lægger derfor vægt på brug af miljøvenlige rengøringsprodukter med minimal brug af kemikalier og giftstoffer, der kan skade mennesker eller dyr. 

Dette er dog uden at gå på kompromis med hygiejnen og kvaliteten af vores rengøring, da miljøfokuserede produkter rent effektivitetsmæssigt er blevet ligestillet med deres traditionelle konkurrenter.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

100% uforpligtende tilbud

Hvis det lyder interessant med professionel erhvervsrengøring, så kontakt os i dag på 12 34 56 78, eller udfyld formularen her på siden, og så vender vi tilbage til dig med tre helt uforpligtende tilbud skræddersyet til dine behov

Indhent et tilbud