Skægkræ bekæmpelse

I dette blogindlæg kan du læse om hvad skægkræ er og skægkræ bekæmpelse. Der vil ligeledes kunne findes hjælp til, hvordan du får den rette professionelle hjælp, hvis dette er nødvendigt.

Hvad er skægkræ?

Skægkræ er et lille insekt, som minder meget om sølvfisken. Mange danskere oplever disse typer skadedyr i deres hjem. Skægkræ kan leve overalt i din bolig, hvorimod sølvfisken kun findes i vådrum og kældre. Skægkræ er meget glade for madvarer, og går tit i dine madvarer, hvis du har det stående fremme. De kan også ødelægge papir som fotos, dokumenter og bøger. Skægkræ spreder sig hurtigt, og det er derfor vigtigt, at du tager hånd om det med det samme.

Hvordan kan man bedst undgå skægkræ?

Der er nogle enkelte huskeregler, som kan være med til, at formindske chancen for, at få skægkræ i dit hjem. Vi har herunder samlet nogle af de vigtigste til dig:

  • Undgå fugt i dit hjem
  • Luft regelmæssigt ud
  • Få varmet dit hjem op
  • Støvsug og gør rent
  • Skil dig af med madvarer, som skægkræ har været i
  • Pak dine madvarer godt ind efter brug

 

Hvis du følger disse steps vil det altså være med til, at formindske risikoen for, at få skægkræ i dit hjem.

Erhvervsrengøringsfirma

Hvordan bekæmper du skægkræ?

Den mest simple måde, at komme af med skægkræ på er, at støvsuge og gøre sin bolig ren. Det skal gøres ofte således, at man får drevet bugt med det irriterende skadedyr. Det er ligeledes vigtigt, at holde sin bolig enten varm eller kold. Skægkræ trives bedst i et fugtigt miljø, så prøv, at undgå dette så vidt som muligt.

Hvis du bor i lejlighed er det vigtigt, at tale sammen med dem der bor i ens opgang. Skægkræ er gode til, at bevæge sig rundt i mellem lejligheder, og det er derfor vigtigt, at der kommunikeres om, at få dem udryddet sammen.

I ekstreme tilfælde, eller af andre årsager kan det ses nødvendigt, at indhente professionel hjælp af en skadedyrsbekæmper.

Få professionel hjælp til skægkræ

Hvis du har givet op på selv, at bekæmpe det lille skadedyr kan du altid vælge, at hente professionel hjælp ind. Med den rette skadedyrsbekæmper, kan du sikre dig, at skægkræet bliver fjernet fra dit hjem på den rette måde, og med de korrekte midler. Du kan også vide dig sikker på, at der ikke bruges giftstoffer, som er skadelige for dig eller dine husdyr.

100% uforpligtende tilbud

Hvis det lyder interessant med professionel erhvervsrengøring, så kontakt os i dag på 12 34 56 78, eller udfyld formularen her på siden, og så vender vi tilbage til dig med tre helt uforpligtende tilbud skræddersyet til dine behov

Indhent et tilbud