Privatrengøring

Få mere fritid med din egen service til privatrengøring

Vi har alle sammen kun en vis mængde tid at leve i. Derfor er det kun naturligt, hvis man foretrækker at bruge den på sjovere ting end rengøring og vedligeholdelse. Ved bestilling af en privat rengøringsservice overlader du det kedelige til os, og køber i stedet mere kvalitetstid, og et overskud til at nå de ting, man virkelig har lyst til.

Dette er dog ikke det hele, for tilbagevendende, professionel privatrengøring bidrager på længere sigt til et generelt renere indendørs klima. Et rent og let klima bidrager til mere energi og overskud både psykisk og fysisk. Et hjem hvor der er ryddet op modvirker stress og en renere luft medvirker et større energioverskud i hverdagen.

Privatrengøring
Miljøvenlig erhvervsrengøring

Vi fjerner enhver urenhed

Når man bestiller privat rengøring i København, foretrækker mange at være helt fri fra at gøre rent selv. Typisk arbejder vi derfor ud fra en fyldestgørende rengøringsplan, der sikrer at hele dit hjem vedligeholdes. Dette skal dog ikke betyde, at vi gennemgår dit hjem uafbrudt dag ud og dag ind, men i stedet at vi går skridtet videre fra den typiske hverdagsrengøring, og fokuserer på dybdegående rengøring af alle elementer i dit hus, så vi kan levere et skinnende produkt tilbage i dine hænder.

Vi aftaler typisk et møde mellem dig og dit rengøringsteam ved første rengøring, hvor vores medarbejdere vil tale med dig om præcis hvad du ønsker der skal tilføjes til eller fjernes fra rengøringsprogrammet.

privat rengøring

Rengøring på dine betingelser

Om du har brug for rengøring i dagtimerne, om aftenen eller natlig vedligeholdelse, har vi altid rengøringsassistenter tilgængelige. De fleste af vores medarbejdere arbejder i dagtimerne, men vores fleksibilitet som virksomhed gør at, uanset dine tidsmæssige ønsker, har vi rengøringshjælp til dig

Tøv endelig ikke med at nævne andre eventuelle specialønsker ved bestilling, så vi kan finde den bedste rengøring til dine behov.

Tryg privatrengøring

Tryghed er vores motto

Vores hjem er vores livs base, og vi fylder dem med alt hvad vi har kært, lige fra private ting til arvegenstande, vi ikke kan undvære. Hos Rengøring-pris.dk bliver der derfor lagt vægt på at vores kunder trygt kan overlade deres hjem til vores medarbejdere. 

Vi evaluerer derfor konstant vores rengøringsassistenters indsats, så vi kan opretholde en arbejdskvalitet vi kan være stolte af, og for at vores kunder med ro i sindet kan efterlade arbejdet til os.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Maks. filstørrelse: 20 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

100% Uforpligtende service

Fortæl os om din situation enten på telefon eller via formularen på siden, og modtag 3 stærke tilbud inden for 24 timer!

Indhent et tilbud